Інгредієнти для приготування:
- куряча грудка (відварна) - 150 г,
- біла квасоля - 100 г,
- яйця (варені) - 3 шт.,
- цибуля - 1 шт.,
- морква - 1 шт.,
- селера - 1-2 стебла,
- олія - 1 ст. ложка,
- майонез - 100 г,
- сіль - за смаком,
- зелень петрушки - для оздоблення.
Як приготувати Салат «Великоднє яйце»
Подрібнені цибулю з морквою обсмажте в олії до м’якості цибулі.
У мисці змішайте порізану відварну курку, нарізані кубиками яєчні білки (жовтки залиште для прикраси), дрібно нарізану селеру. Додайте консервовану квасолю (без рідини), цибулю з морквою, сіль, перець. Заправте майонезом, перемішайте.
На тарілку викладіть салат у формі яйця. Зверху посипте тертим жовтком, прикрасьте селерою і зеленню петрушки.
Загрузка...
Коментарі
Дописати коментар