Салат «Великоднє яйце» Дуже смачно та просто.

Інгредієнти для приготування: 

  • куряча грудка (відварна) - 150 г,
  • біла квасоля - 100 г,
  • яйця (варені) - 3 шт.,
  • цибуля - 1 шт.,
  • морква - 1 шт.,
  • селера - 1-2 стебла,
  • олія - 1 ст. ложка,
  • майонез - 100 г,
  • сіль - за смаком,
  • зелень петрушки - для оздоблення.

Як приготувати Салат «Великоднє яйце»
Подрібнені цибулю з морквою обсмажте в олії до м’якості цибулі.
У мисці змішайте порізану відварну курку, нарізані кубиками яєчні білки (жовтки залиште для прикраси), дрібно нарізану селеру. Додайте консервовану квасолю (без рідини), цибулю з морквою, сіль, перець. Заправте майонезом, перемішайте.
На тарілку викладіть салат у формі яйця. Зверху посипте тертим жовтком, прикрасьте селерою і зеленню петрушки.
Загрузка...

Коментарі