Український автобус потрапив у ДТП в Польщі, є загиблий і поранені

 


В ніч на 22 березня український пасажирський автобус потрапив в автокатастрофу в Підкарпатському воєводстві на півдні Польщі. Про це інформує TVN24.

У автобусі перебувало 10 осіб, у тому числі двоє водіїв. Усі є громадянами України. Одна людина загинула на місці, ще п'ятеро потрапили до лікарні з травмами різного рівня тяжкості.

В управлінні головної дирекції національних доріг та автомагістралей поінформували, що автобус влетів у відбійник на з’їзді до пункту обслуговування пасажирів «Кашице» і перевернувся до кювету.

В місцевій поліції повідомили, що автобус їхав за маршрутом Вроцлав-Чернівці. За кермом автобусу був 23-річний водій, а загиблим виявився його колега.

Постраждалих відвезли до лікарень у Перемишлі, Пшеворську та Любачові.

Автомагістраль A4 у місці аварії заблокована, фахівці намагаються з'ясувати причини ДТП. Зазначається, що вночі на дорогах воєводства були складні умови через погоду.

На борту автобуса є назва київської компанії Euroways, яка займається туристичними перевезеннями. Наразі телефони офісу компанії не відповідають.

Інформацію про ДТП підтвердив речник МЗС України Олег Ніколенко..

На місці аварії працювали десятки рятувальників, медиків та поліцейських (фото – PAP/Darek Delmanowicz)





До слова, аварія cталась фактично у тому ж місці, де 6 березня розбився автобус сполученням Познань-Херсон, внаслідок чого загинуло п’ятеро осіб, а понад 30 отримали травми.

джерело

Коментарі