Прив’язала ЛГБТ до українських традицій і церкви: Міносвіти залучило лесбіянку до онлайн-уроків 5-класникам (відео)

У понеділок, 25 травня, до онлайн-уроку з англійської мови для 5-класників, який готує і транслює на всю Україну Міністерство освіти, вчителька залучила представницю ЛГБТ. Жінка з українським корінням, яка нині живе у Великій Британії, Олена Марченко під час звернення до школярів прив’язала свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію до українських традицій та української церкви.
Звернення Марченко можна переглянути на 21-ій хвилині уроку, опублікованого на “Ютуб”-каналі Міністерства освіти й науки України.
Так, під час уроку вчителька виводить в ефір свою подругу із Британії та пропонує їй розповісти про “українські традиції за кордоном”.
Марченко, вбрана у символіку ЛГБТ, бере слово та розповідає, що навчалася в українській школі, ходила до української церкви та дотримувалася українських традицій. За словами жінки, Великдень для неї був особливим святом, адже вона дуже любить кольори. “У мене був дуже кольоровий Великодній кошик, тому що моя гьорлфренд подарувала мені дуже яскравий рушничок“, – зазначає Марченко.
Перемотуйте на 21-шу хвилину::

Коментарі