У Києві дитини при смерті і з підозрою на коронавірус "футболять" по лікарнях

У Києві дворічну дівчинку з підозрою на коронавірус - а також з лихоманкою, судомами і відмовою кінцівок - третю добу ганяють з однієї лікарні в іншу.
Про це в Facebook написала засновниця благодійного фонду Юлія Петренко.
"Друзі! Допомагайте! Дитина гине! 2 роки. Можливо коронавірус. Тест робити відмовляються." Випроваджують "з лікарень. З реанімації ... Київ. Горить і задихається дитина на Богатирській в дитячій інфекціонку. Овечко Софія. Три доби дитини ганяють з одного лікарні в іншу. 4-я дитяча, Богатирська, Добробут (швидка), Богатирська. Знаходиться в реанімації (вже вдруге за цей час). Висока температура 4 добу, лихоманка, задишка, судоми, відмову нижніх кінцівок. Тест на коронавірус робити відмовляються , бояться "статистики" і "що народ повалить ". Намагаються позбутися дитини, щоб не дай Бог корона не була зафіксована у них. Тести на енцефаліт не проводять. Рентген легенів не роблять", - написала Петренко. .
Пізніше вона додала, що народний депутат Олена Кріворучкіна, яка взяла на контроль ситуацію з Сонею повідомила, що стан дівчинки стабілізували. Перевели з реанімації в палату. Діагноз: гостра респіраторно-вірусна інфекція та пневмонія..

Коментарі