Мама вбита, а тато повішений: У Запоріжжі 3-річна дитина два дні просиділа в квартирі з мертвими батьками

Loading...
У Запоріжжі поліція виявила дитину, яка дві доби просиділа у квартирі з мертвими батьками. Про це в Facebook розповів заступник голови національної поліції України В'ячеслав Аброськін.
За його словами, у власній квартирі знайшли вбитою 26-річну жінку, а її співмешканець – чоловік 1983 року народження, був повішений на дверях.
"Але страшне інше – в квартирі був знайдений живим хлопчик, 2016 р.н., який дві доби знаходився в приміщенні з мертвими батьками. Про що могла думати доросла людина, яка вбила матір дитини, а потім наклав на себе руки і залишив свою дитину однусеред мертвих", – написав заступник голови Нацполіції.
За його словами, місцевий житель убив свою 26-річну дружину. Як стало відомо після, 36-річний чоловік хотів убити і трирічну дитину, повісивши його. Потім вбивця повісився сам. Хлопчику дивом вдалося вижити. Через дві доби його знайшли поліцейські.
Дитина два дні просидів у квартирі поруч з мертвим батьками. За попередньою інформацією, загиблі часто сварилися і, ймовірно, при скандалі батько сімейства зірвався. Однак, всі подробиці того, що сталося встановлять правоохоронці..
Loading...

Коментарі