8-річна дитина померла під час видалення аденоїдів

Загрузка...
Дитина померла під час проведення операції з видалення аденоїдів. 
У місті Подольську Одеської області поліція почала розслідування за фактом смерті 8-річного хлопчика під час операції в клініці. 
Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, з міської лікарні до Подільського відділу поліції надійшло повідомлення, що в хірургічному відділенні, не виходячи з «анестезуючого стану», після проведення операції помер хлопчик. 
Тіло направлено до Одеського бюро судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. 
Начальник Подільського відділу поліції Микола Піщанський закликав громадськість не робити передчасних висновків щодо винуватців трагедії. 
«Запевняю, що поліція забезпечить всебічне, об’єктивне і неупереджене розслідування цієї справи», – заявив він. 
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, опитано медичний персонал і родичів 8-річного хлопчика.
 У рамках кримінального провадження призначено проведення судово-медичної експертизи, яка встановить причину смерті дитини. 
Як уточнила начальник відділу комунікацій регіонального главку Нацполіції Любов Гордієвська, НП сталася поточного тижня. 
«Буквально день-два тому», – сказала вона. 
Водночас, родичі вважають, що в смерті дитини винні медики. Зокрема, як заявляла в соцмережах родичка хлопчика Людмила Паламарчук, коли батьки хотіли поговорити з лікарями, їх «не було на місці, а анестезіолог ще й прихопив із собою документи – історію хвороби і амбулаторну карту хлопчика, і втік».

Загрузка...

Коментарі