Більше 4 років мама і тато плекали налію, що він живий... Сьогодні Олег повернувся додому... Назавжди ... У труні.


Загрузка...
31 січня, в селі Широка Дача Широківського району Дніпропетровської області відбулося перепоховання останків Олега Івановича Алексанича, 29.05.1993 року народження, уродженця села Вишневе Дніпропетровської області, сержанта, командира бойової машини-командира відділення 17-ї окремої танкової бригади, який загинув 29.08 .2014 року в районі села Новокатеринівка Старобешівського району Донецької області під час виходу так званим "зеленим коридором" з Іловайського котла.
За свідченням очевидців, Олег Алексанич із побратимами їхав у машині "Газель", яка супроводжувала броньовану групу 17-ї танкової та 93-ї механізованої бригади, які рухалися в бік с. Новокатеринівка з півночі.
Неподалік від Новокатеринівки колона потрапила під перехресний вогонь російських танків, броньованих машин і піхоти.
Важко пораненого Олега побратими витягли з "Газелі", але подальша його доля була невідома. Саме тому сім'я кілька років плекала надію, що Алексанич живий (незважаючи на те, що експертиза ДНК ще в 2014 році свідчила протилежне).
Повторна експертиза, проведена нещодавно підтвердила дані попередньої: Олег загинув.
Тіло сержанта Алексанича 31 серпня 2014 забрали 8-ю медротою і 2 вересня того ж року, разом із тілами 87 інших загиблих у т.зв. Іловайському котлі, доставили в морг міста Запоріжжя.
Він був похований на Кушугумському кладовищі Запоріжжя (поховання №3277), але недавно було прийнято рішення про перепоховання Героя. 

Загрузка...

Коментарі