Ціла сім’я стала жертвою невідомої отрути: перші подробиці трагедії



Загрузка...

У селі Братківці Івано-Франківської області медики виїхали за викликом і на місці виявили чотирьох чоловік з ознаками отруєння невідомою речовиною.
Також до місця виклику було направлено слідчо-оперативну групу поліцейських, рятувальників і аварійна бригада газової служби.
Вони виявили з ознаками отруєння 47-річну жінку, її 10-річну доньку і 54-річного співмешканця. Ще мертвим був знайдений 49-річний житель села Лозанівка Приморського району Запорізької області.
За попередньою інформацією, жінка перебувала в стані алкогольного сп'яніння. Її госпіталізували з ознаками отруєння легкого ступеня. У її доньки було отруєння середнього ступеня, у співмешканця — отруєння середнього ступеня тяжкості та алкогольне сп'яніння. Причина отруєння встановлюється.
Всі вони були доставлені в Івано-Франківську районну лікарню, поліція на даний момент з’ясовує остоятельства події.

Раніше в одному з гіпермаркетів Києва було зафіксовано масове отруєння, через що провели позапланову перевірку. Більш того, журналісти поточнили, що зараз відомо про сім госпіталізованих. Медики виявили у них сальмонели групи D. При цьому в ході позапланової перевірки був виявлений ряд порушень.

Загрузка...

Коментарі