Батьки віддали 4-річну дівчинку заміж: причина доведе до сліз, фото

Загрузка...
Американський медик зробив неймовірний за своєю красою подарунок дитині, яка хворіє на онкологію крові
Дівчинка на ім’я Аббі живе в Нью-Йорку. Вона так багато часу проводить у лікарні, що вже й забула, коли востаннє бачила рідний дім. У дівчинки діагностували важку форму лейкемії, через яку Малятко буквально згасає на очах.

Її батьки переживають справжнє пекло, спостерігаючи за тим, як їх дівчинка повільно вмирає. Тим часом Аббі продовжує посміхатися. Передає Clutch.
У Аббі є маленький секретик: вона закохалася в свого медбрата-29-річного хлопчину Метта Хіклінга. Одного разу вона зізналася мамі, що хоче вийти заміж за Метта як тільки виросте.
Маля вирішило не зволікати і діяти рішуче: вона зробила саморобні кільця, з якими збиралася зробити Метту пропозицію. Однак, медбрат її випередив, випадково дізнавшись у матері про” секретик ” Аббі. Хлопець влаштував своїй “обраниці” справжнє одруження.

Вже наступного дня весілля мрії було готове. Батьки принесли Аббі маленьке плаття, а Метт надів ошатну футболку-смокінг. “Нареченого” і “наречену” обсипали пелюстками троянд, вони обмінялися кільцями і почали годувати один одного справжнісіньким весільним тортом.

На честь весілля наречений подарував Аббі маленький автомобіль з написом “Just married”.

Це був найщасливіший день в житті дівчинки, вона на мить забула про свою хворобу. А добряк Метт, швидше за все, буде пам’ятати це весілля до самої старості. Чи можна знайти в світі медбрата краще?
Загрузка...

Коментарі