Студенти перерізали подрузі горло на Тернопільщині, але вона повернулася з того світу і помстилася



Загрузка...

У Кременецькому районі Тернопільської області двоє 16-річних студентів після розпиття алкогольних напоїв намагалися вбити неповнолітню дівчину, яка відпочивала разом з ними.
Про це йдеться у заяві Нацполіції у Тернопільській області, повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.
“23 вересня троє студентів вищого професійного училища краю, серед яких двоє хлопців та дівчина, вирішили відпочити. Із собою взяли пляшку горілки. Запивали алкоголь солодкою водою. Під час відпочинку дівчина стала насміхатися над хлопцями. Їм це не сподобалося і вони почали бити подругу палкою. Втратила свідомість неповнолітня після того, як один із одногрупників придушив її. Аби та не розповіла про те, що сталося, він схопив скло від розбитої пляшки та тричі спробував перерізати горло”, – повідомили у поліції.

Зазначається, що свою жертву хлопці залишили стікати кров’ю, а самі продовжили відпочинок у райцентрі. Дівчині ж повезло: вона отямилася та спромоглася самотужки дістатися гуртожитку, де для неї викликали швидку.
За словами лікарів, скло під час порізу лише зачепило, проте не пошкодило сонну артерію постраждалої.
За фактом правопорушення відкрите кримінальне впровадження за статею 115 ч. 2. п 12 – умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Загрузка...

Коментарі