Захарченка вбито в центрі Донецька: всі подробиці

Загрузка...
У центрі окупованого Донецька 31 серпня прогримів потужний вибух, у результаті якого загинув ватажок "ДНР" Олександр Захарченко.
Він отримав смертельне поранення. Таку інформацію поширили в Telegram-каналах Life і Mash.
У свою чергу, джерело "РИА Новости" розповіло, що в результаті вибуху загинула одна людина, ще троє постраждали. Крім того, було поранено так званого міністра податків Олександра Тимофєєва ("Ташкент") та ще двох осіб.
У "ДНР" після того, що трапилось, оголосили надзвичайний стан. Так звані силові структури перекрили в'їзд та виїзд. При цьому в "оперативному командуванні" заявили, що ситуація на лінії зіткнення поки залишається спокійною..
Канал Daily War оприлюднив інформацію про те, що Захарченко помер від поранень уже в лікарні. Причиною стало важке поранення в голову.

За даними місцевих ЗМІ, це сталося біля кафе "Сепар" на бульварі Пушкіна. У результаті інциденту місце події оточили спецслужби. У зв'язку із загибеллю Захарченка в Донецьку введено додаткові заходи безпеки. У соцмережах повідомляють, що перекрито деякі дороги в центрі міста. На вулицях з'явилися бронетранспортери.
Кафе розташоване за декілька сотень метрів від резиденції Захарченка. Відзначається, що вибухівка знаходилася в машині.

У "ДНР" заявили, що затримали вбивць Захарченка - ними виявилися "українські диверсанти". Також з'явилися перші фото з місця вбивства терориста.
У мережі бурхливо відреагували на вбивство ватажка "ДНР". Крім того, з'явилася інформація, що підозрюють охоронця Захарченка, який є власником кафе, де пролунав вибух. У зв'язку з цим перекрили всі кордони. За ще однією версією, вибухівка здетонувала в самому закладі "Сепар".
Загрузка...

Коментарі