Російського любителя концертів в Криму і на Донбасі затримали в Італії

Загрузка...
Російського виконавця Олега Газманова, який неодноразово виїжджав з виступами в анексуваний Крим і окупований Донбас, з дружиною і донькою затримали на італійському митному контролі.
Співробітники безпеки вирішили дуже ретельно оглянути особисті речі та багаж сім'ї "санкційного" співака, пише 7 Days.ru.
За словами дружини співака Марини, з ними поводилися грубо і безцеремонно. Ретельному огляду піддали і їх неповнолітню дочку - Маріанну.

"Не встигли отримати валізи, як відразу нас направили на огляд в поліцію. Я ніколи не бачила, щоб так ретельно обшукували. Що шукали? Молодий італієць безцеремонно на італійському кинув Олегу фразу, мовляв подай йому з шафи рукавички, щоб він не забруднився в наших сумках. Олег мовчазно спостерігав за витрушуванням наших речей на стіл", - говорить вона.
Маріанна пройшла разом з друзями родини за зону митного огляду, після чого сказали привести її назад.
Загрузка...
"Коли я за нею пішла, і вона спробувала повернутися назад, вже карабінери влаштували цілу бучу на вході, що назад не можна. В кінцевому підсумку дві інстанції розібралися. Я спробувала взяти телефон, щоб подзвонити таксисту, який нас чекав уже довгий час. Але митник вихопив у мене телефон. що вони шукали, хто знає? Відчуття канікул і свята зникло. Хотілося б вірити, що це одиничний випадок! "- дивується дружина співака.
Також видання нагадує, що нещодавно Олег розповів про те, що не може ні продати, ні здати, ні заселитися в квартиру в Юрмалі. У 2014 році Латвія закрила в'їзд для артиста в зв'язку з санкціями, введеними для тих кремлівських артистів, хто люто підтримали анексію Росією українського Криму і початок військових дій на Донбасі. З тих пір квартира "повисла", так як для оформлення документів на нерухомість потрібно його особиста присутність.
Загрузка...

Коментарі