Винник провів маму в останню путь: відео

Загрузка...
80-річна Анна Винник пішла з життя незадовго до концерту сина у Тернополі
У селищі Червоний Кут (Черкаська область) поховали матір українського співака Олега Винника. Анна Яківна пішла з життя у віці 80 років. Попрощатися із нею зібралися рідні та односельці, а журналістів не підпускали і близько, особливо коли приїхав син покійної, але дещо таки потрапило на камери.
Жалоба у родині Винника
Як відомо, Анна Винник померла два дні тому, а напередодні співак виступив на переповненому міському стадіоні Тернополя. Концерт Винника традиційно зібрав аншлаг, шанувальниці дарували йому квіти, самі ж купували товари з його портретом. Винник присвятив виступ пам'яті своїй мами і заявив, що це було її останнім бажанням.
Дивіться: похорон мами Олега Винника
Винник про родину

Про свою родину Олег розповідає мало, але завжди із теплотою:
"Мої предки були високими і стрункими, взагалі, знатними молодцями. Відбірні, сортові. А, коли мій прадід Єлисей йшов по селу, то всі дівчата ахали - такий високий і красивий він був. А Винники пішли від перших виноградарів і виноробів. В Львівській області є місто Винники, воно було засновано ще в 13-му столітті".
Не цурається Винник і весняно-польових робіт:
"Я ріс в селі до 16 років. І, звичайно ж, як усі нормальні жителі села їв фрукти-овочі тільки зі свого саду-городу. Не з чуток знаю, що таке посадити картоплю, прополоти її, пвдгорнути, зібрати... Мама казала: "Хочеш іти в клуб на танці - спочатку сходи на город попрацюй!" І я не соромлюся цього", - зізнавався співак.
Загрузка...
Дивіться: перший концерт Винника після смерті матері (Тернопіль)
Як повідомлялося раніше, Винник розповів про останнє бажання своєї матері.  Шанувальники таку щирість оцінили. Вони помітили, як Виннику не просто. Але він відпрацював, як належить. На міському стадіоні зібралися сотні людей, весь концерт пройшов у рамках спогадів про маму співака. Черги збиралися біля приміщення ще за кілька годин, фанати несли квіти і говорили слова підтримки, які такі важливі були саме в той момент.
Загрузка...

Коментарі