Загинула ціла сім'я: країну сколихнула моторошна трагедія

Загинула ціла сім'я
В Івано-Франківську 30 грудня сталась трагедія - від отруєння чадним газом загинуло шестеро людей, серед яких четверо дітей.
Про це повідомляє ГУ Нацполіціі в Івано-Франківській області.
Надзвичайна подія сталась на вулиці Січових Стрільців. Відомо, що загинули чоловік, жінка та їх четверо дітей. Відомо, що тіла родини виявив знайомий сім'ї, який зайшов до них.
Так, в результаті трагедії загинули Русана Гордієнко (1978 р.н..), її чоловік Сергій (1990 р.н..), син Огнезар (2007 р.н..), дочки Ївга (2007 р.н..), Ведана (2013 м н.), Тівер (2017 р.н.).
"Трагічна подія сталася в нашому місті в результаті отруєння чадним газом загинула ціла родина, де росло четверо дітей. Висловлюю щиру скорботу і співчуття рідним загиблих. Світла пам'ять! Прошу всіх бути обережними, не нехтувати правилами безпеки, особливо це актуально в період свят. Бережіть один одного", - написав мер Івано-Франківська Руслан Марцінків.
Слід уточнити, що Руслана Гордієнко є відомою поетесою, психологом і засновницею психодраматичного студії «Ячейка». Її сім’я цікавилася та відроджувала старослов’янські традиції і цілительство.

Коментарі